Sziasztok!
Akkor bejelentkez, hogy meg egyben, szep tiszta hajjal, semmi szulesre utalo jellel, megvett fenyofaval, es kisutott mezeskalaccsal (Tofi sutigyaros nagyon helyes, es persze Balazs is, bar o epp nem alkot:-)......meg be is vasaroltunk, es mar alig kell valami, es johet a karacsony!
Es itt telleg szupi ido volt, oriasikat setaltunk!!!
Tud valaki jo receptet libacombhoz???
En egy nagyon fini kacsa kajat akartam csinalni karira (25-e), de nem lattam nekem tetszo kacsat, viszont frenetikus libacombot vettem..egyetlen szepseghiba, hogy olyat en meg csinalni nem csinaltam, csak ettem...:-) Most recepteket keresek...
Persze lehet, hogy anyos fogja csinalni, o tuti itt lesz karacsonykor, en ugye kerdeses vagyok (ma estig kellett volna megszuletnie a porontynak, hogy karacsonyra itthon legyunk...most akkor mar csak akkor leszek itthon, ha utana szuletik..:-)
Lanynev dolog tovabb gyuruzik, mar azt hittem eldontott a Dori, de most bejott megint a kepbe egy regebbi kedves nev,amit eddig elvetettunk a nevnap (jan. 13.) miatt..Veronika...most ezen agyal a parom, hogy akkor melllllik...mert hogy ez talan jobban illik a rovid vezeteknevhez...Aaaaa, dontsuk mar el:-)
Megprobalok visszaolvasni, hogy miket is irtatok (meg halvanyan emlekszem valami nagyon jofele koretekre Illdii anyukajanak pulykas kajajabol...). Megkaphatnam a recipet???