Baliszoft Creative Commons License 2004.12.18 0 0 1146

nem tudom mennyit porog a leon 120 nal 6.ban. Igy hirtelen most meg azt sem tudom, hogy a sajat autom mennyit porog 120-nal (minden viccet felreteve!). De ahogy mondtam, meglepoen rovid valto van azokon is. Azt, hogy 240-nel 6000-et porog csak ugy irtam (irtuk) alabb, lehet hogy tobbet, esetleg 6500-ot, es akkor 120-nal pont 3250-et, amivel kalkulaltunk.

Tuning 1.8T-k kiporognek akar 8 ezerig is, de 7500 megszokott redline egy izmosabb motornal (amelyiken van ertelme addig porgetni), ezert meg ezekkel a rovid 6 sebesseges valtokkal is el lehet erni nagy vegsebessegeket (magas fordulaton).

Nekem baromi hosszu valto van az automon (pont az ellentetje) 7500-nal 3-ban 180 nal szabalyzott le, es az otosnek a joeg tudja hol lenne a vege, ha nem menne el az auto ereje kb ugy 230-nal.

Szerintem a szamolgatasainkbol azert lassan, de biztosan kitunik, hogy hatalmas nagy kulonbsegek megsincsenek a VTi 3 es Leon 6 padlogazai kozott, amit sokan, az "eszmecsere" elejen, kategorikusan es kisse nagykepuen eleve kizartatok. Ha barkiben felmerul az hogy egyaltalan egy masodpercre is elgondolkozzon azon hogy elfogadja ezt, nekem mar megerte! Sikerult itt olyan esetet is felallitanunk ahol a VTi gyozott, sikerult olyat is ahol a Leon, es a valtozok csiszolgatasa utan most ott tartunk, hogy az is elkepzelheto hogy nagyhabol egal, tehat 100%-osan szerintem egyik esetet sem zarhatjuk ki.

Előzmény: HondaVuk (1143)