semgza Creative Commons License 2004.12.15 0 0 62

Persze, jó a pöcök, meg minden, csak ironikus próbáltam lenni.

Már nagyjából leírtam ide az új komplikátor föbb hibáit.

Ezeket mondd meg neki légy szíves, pl. hogy a külsö és a belsö billentyüzet is nagyon egy síkban van, semmi domborulat, és így ha nem nézi a kezelö, szinte lehetetlen braille nyelvtudás nélkül kezelni. Ez meglátásom szerint olcsóbbította a gyártást, a régi kopásálló festett felület helyett ez a müanyag biztos hogy könnyebben elöállítható.

A régiben még belül is tagolva voltak a funkcióbillentyük, hogy még könnyebb legyen megtalálni. most több hét után is meg kell néznem néha a feliratot, melyik mi is... a többi belsö billentyü is rossz formájú, kifelé lejt, nem tartja meg az ujjat, és pláne így, hogy nincs hézag a gombok között, nagyon könnyú mellényúlni.

Ha rak valami gyenge világítást is a qwerty billentyük alá, vendégem egy sörre.

Válassza el egymástól a billentyüket kívül és belül, esetleg Pont úgy,

ahogy a 9210-en Tökéletesen meg volt oldva. Ja, hogy akkor nincs meg a 21. századi design? nem baj ! ;)

A Külsö többirányú gomb középsö állása nem elég határozott, külön kellene választani az irányokat, meg az "enter"-t középen, mint - ahogy képen láttam - a 9300-ason van.

Most új hibát fedeztem fel, szintén az éjszakai használatban, vezetés közben, miután sikertelenül próbáltam feloldani a billentyüzárat, ránéztem a telefonra, és szinte vakított a kijelzö fénye, tehát szívesen vennék egy fényeröállítást is kívülre. nem csak kényelem miatt, hanem pl. ha kihangosítóban van, és folyamatosan világít, nagyon zavaró lehet éjszaka. Biztosan tudja a hardware, mert ilyen "soft-start"-osan indul és alszik ki a fénye, gondolom programból. Neadjisten ha automatikus lenne a fényeröállítás, egy fotoszenzorral,  vendégem egy ebédre ;)

Nálam ha kihangosítom, kihagyogat a hang, de ez lehet, hogy csak az én példányom, majd beméretem a rádióját, vagy valami.

általában az a gond, hogy folyamatos odafigyelést igényel a használat, nem simul az ember keze alá, nem egy profi eszköz. 

A régit elég rendesen nyúztam, vagy 3 éve napi akár több száz hívás, szóval nagyon vártam már az újat, pozitív elöítélettel.

Előzmény: kuutamolla (61)