Ha az örszág címerét lehülyézed, akkor legalább ugyanabban a mondatban ne kövess el durva helyeírási hibát.
Hogy hol járnánk, ha Antall József kormánya csinált volna egy csomagot egyikünk sem tudja. Senki, vagy csak te. Ha csinált volna egy csomagot, akkor az akkori ellenzék (Szdsz, Fidesz és a miniatür MSZp szétszedték volna a kormányt. (persze ez sem bizonmyítható!)
Soha sem mondtam, hogy milyen szemét ez a KJ! Ne akarj ilyen baloldali stílust rámfogni! Egyik szavaddal elismered, hogy tőle származik a mondat, azt mondod igaza volt, érthető, a másik szavaddal meg azt állítod, hogy rágalmazok. Ebből következik, hogy a forrás nem én vagyok.
Sajnálom, hogy belekényszerítesz olyan levelezésbe, amit minden porcikámmal utálok.
Butaságokat írsz, saját magad cáfolod, engem minősítesz a saját ostobaságod alapján. Legalább azt írtad volna meg, hogy ki aza világszám közgazdászunk, aki akkora marhaságot bír mondani, hogy ha valami megtörtént volna, akkor most lenne valami. Ilyen közgazdász nincs, ilyen értelmiségi nincs. Vagy ha van, akkor azt gyógyszerezni kell. Nevezd meg és járj bíróságra, mert fel fog jelenteni, abban biztos vagyok.
Ne hívatkozz a törvényes rendre sem. Balról minden törvényalkalmazót sikerült már megbántani, bemártani, rágalmazni, kritizálni, vagy éppen megveretni. Ebben a topicban soroltam fel,pont a kedvedért is, hogy most at LB és az AB van soron a tévedhetetlen és egyetlen igazságot képviselő koaliciós csapatnak. Gábor