En a sony hc sorozatot mondanam. De ne a legkisebbet, hanem valami hc-20,hc-30-at. AVPlanetnel nezd meg az arakat szerintem belefer.
Ezek a kamerak eleg kis meretuek, a honlapodon latottnak sacra az 1/3-a (vagy megkisebb).
Termeszetesen kihajthatos az lcd de, hogy ez ernyozes kozben (kesztyuben) mennyire hasznalhato azt nem tudom. Szoktak mini lcd-s tv-t hasznalni a steady kamerkhoz. Veszel egy ilyen olcsobb darabot egy madzaggal felvezeted a sisakhoz az av kimenetet es egy a szemed ele hajthatos karra rarakod es kesz a profi szerko:)
Sotetet ezek a kamerak nem csipik de azert mukodnek rendesen (altalaban az ilyen kismeretu kamerak nem annyira szeretik de ebben az arkategoriaban ez van). Kepstabilizator termeszetesen van mindegyikben.
Szerintem a razkodast birjak, kicsi es konnyu alkatreszek vannak bennuk (no persze ha rafexel akkor az biztos nem rendeletetesszeru hasznalat;)
Esetleg sisakra nem akarod szerelni? Ezek olyan kis gepek mar hogy nem sok tobbletsuly es ott megiscsak nehezebben er a foldhoz.