mmasa Creative Commons License 2004.12.14 0 0 1495

1. Nagyon örülök, hogy találkoztam veletek!!! Na ki vagyok én??? :) És mint látjátok megaláltam a fórumot!
2. Annának: szeretettel várom a fülemile villa tükörfordításos verzióját kölcsön, fénymásolásra
3. Az említett házilag írt DVD (Öt kismalac, David Suchet, 2003-2004) (mínuszosan írt, általában ezt minden lejátszó tudja, de a sámítógépeken tuti megy). Előreláthatólag 1000,- lenne. Ilyen áron ez kit érdekel?
4. Ágnes! Láttam tegnap a falinaptárat David-ről. Csepel, szent Imre tér, hévmegálló melletti újságárusnál (a sarki). Remélem azóta neked is van!!
5. Utánanéztem: Murder Ahoy tényleg nem AC által ír, mégis Miss Marple.
6. Murder by Death viszont az a film, amit Neil Simon írt, és Miss Marple és Porot is benne van! Ha bárkinek ez utóbbi megvan, szóljon!!!
7. Tényleg vane gy film, ami eredetileg Poirot volt, a Filmben pedig Miss Marple: After the Funerel (temetni veszélyes) és az film pedig Murder at Gallop. Megjegyzés: Mind a murder at gallop, mund a murder ahoy (ha emlékezetem nem csal) megjelent dvd-n év elején, magyar felirattal, szinkron nélkül. 4 Miss Marple dvd, szuperakciósan 17000,-!!!
8. Említettem boltot, ahol lehet angol illetve amerikai könyveket, hangkazettáka, stb. rendelni. Én már rendeltem, de a rendelésm nem érkezett meg. Szerintem vadiúj könyvek (szóljon valaki, ha tévedtem). És lehet olyat csinálni, hogy értemegy az ember mikor megérkeztek, így nincs szállítási költség, és kp-ban lehet fizetni (ha valaki nem szereti megadni a bankkártyaszámát az interneten..) Csatolom a linket
9. Egyszer találtam egy angol honlapot, ahova az AC kedvelők szó szerint begépelték az angol szöveget. Sajnos azonban (gondolom jogi okok miatt) ezt szinte csak olvasni lehet, vagy a szöveget kimásolni, és beilleszteni.. stb. Egyszer elkezdtem pár könyvből csinálni egy doc-t. Érdekel-e ez valakit, fel lehetne-e ezeket tenni valahova, és van-e kedve ezt folytatni valakinek? Érdekelnek másokat is digitálisan AC könyvek? (effektíve letölthetővé varázsolni, a szöveget, és kis formázás)

No mára ennyi, akkot mostanól a fórumon, meg talán egy levlistán? :)