HondaVuk Creative Commons License 2004.12.14 0 0 1027
Ok, a személyeskedéseket visszavonom.

Azt viszont nem, hogy az a hozzászólásod sunyi és buta volt. Tehát a hozzászólásod és nem te. Gondolom ez így már nem személyeskedés, ugye?

A gond az, hogy folyamatosan megsérted a netiketet. Lenézően beszélsz a többi hozzászólóról, kioktatod őket, és ami szerintem a legrosszabb, hogy nem is reagálsz az arra írtakra, csak elütöd valamivel az érveket. Például olyanokkal, hogy

"haha:)",
"Ha öregapámnak kereke lenne..",
"Nehogy Vuk-ra halgass,butaságokat írkál, látod nem tudott egy konkrét képletet irni most sem,csak erőkről meg szorzásokról hadovál megint",
"Hogyne olvastam volna,ott is csupa butaságot irtatok,ami engem nem zavar,ti tudjátok mi a jó nektek:)",
"Hmm:) talán hagyjuk:) Ezzel nem vitatkozom tovább,de nem ismerem el,hogy igazad van,ahogy mások sem,mint láttam:)",

Egy idő után iszonyú frusztrálóvá válik, ha a másik nem reagál a beírt érvekre, hanem csak félresöpri őket egy "butaság" vagy egy hasonló lenéző felkiáltással. Nem beszélve róla, hogy egy halom hozzászólásra egyáltalán nem regáltál.

Ez a fajta mentalitás egyértelműen a másik ember lenézéséről árulkodik. Olyan, mintha egy társaságban beszélnék hozzád, te meg közben nem nézel rám, a falat bámulod és max. gúnyos megjegyzéseket teszel és lebutaságozod a mondandómat. Ez taplóság akkor is, ha a neten teszed. És a vitakultúra teljes hiányáról tanúskodik.
Előzmény: Törölt nick (1026)