Thomas: "about Gold Crown..." Háát nem tudom!!! Most hétvégén a versenyen nem voltam elájulva tőle. Kb 3-4 éve voltam ott utoljára. Ahhoz képest jobb a helyzet, de nem sokkal:
- az asztalok katasztrófális állapotban vannak: koszos-mocskos a posztó, ráadásul olyan lassú hogy az hihetetlen. Az ember nem tud normálisan terelni, mert egy hosszabbhoz már erőből kell lökni, ami meg sokszor pontatlanságot eredményez. A falak mintha 1-1 asztalon "lógnának" és szinte dobálják a golyókat (szó szerint ugrik). Látszik, hogy nem fordítanak rájuk túl sok figyelmet sajnos. A lyukak egész jó kialakításúak, sok mindent "megadnak" és benyelnek a játék közben.
- rengeteg ember volt (kiabálás, zeneszó, járkálás stb stb) Pl: játszottunk és 2x áttoltak "rajtunk" 2 csocsó asztalt. A füst meg különösen katasztrófa. Én életemben nem cigiztem de borzasztó mennyire zavaró mert csípi az ember szemét, meg olyan büdös leszel tőle...
Azt hiszem érdemes lenne 1x megnézned az Art-ot vagy a Rex-et, (ami még előbbinél is jobb) Mindkét helyen jobbak az asztalok, jobban vigyáznak rájuk (a rex-ben meg még füst sincs) Azért az inkább snooker!