alllisc Creative Commons License 2004.12.13 0 0 17461
Köszi a kedves szavakat, de igazából én annak örültem ma nagyon, hogy elolvastam amit írtál (igaz már elég rég írtad) és jó dolog tudni vkinek sikerült megoldania az életét. Sok-sok örömet és boldogságot kívánok neked!!! Igen néha tudok nagyon letargikus lenni...igazából amióta egyedül végzem több ember munkáját nincs igazán időm letargikusnak szomorúnak lenni...(csak néha otthon) A helyzet nálunk kicist normailzálódott...de nem látom megoldódni a dolgokat. Néha 100%-ig biztos vagyok hogy ki kell lépnem a kapcsolatból...de még nem érett meg bennem a helyzet ehhez a lépéshez...néha meg boldog vagyok, mert kedves és úgy érzem szeret. (bár mostanság azt hogy szeret kicist kétkedve hiszem el, azok után amit mondott nehéz elképzelni hogy egyik nap nem szeret, másnap már igen) Nem látom azt hogy a fontos dolgokról úgy gondolkodna mint én, SŐT..... Ez van, de nincs időm siránkozni, inkább elfoglalom magam melóval és ennyi....dec.31 a határidő...aztán meglátjuk változik e vmi, bennem legalább is!! :-)
Előzmény: Törölt nick (17449)