A gyúródeszka teljesen szakszerüen lett leirva.
Én nem tudtam volna így megfogalmazni(ezért nem lettem tanár:))
Szerintem a kőrisnél is fellép az amit Erzsébeti a tölgyre mondott(csersav) csak a kőris nem tartalmaz annyit mint a tölgy vagy akác.
Azthiszem a fehérjét köti meg a csersav de már régen volt aktuális a dolog.
Nincs gond nyugodtan írjatok, csak sokáig tartott az olvasás meg azt nem értem hogyha megvan a lépcsőfok meg a ragasztó és van egy ismerős asztalosod akkor miért nem mész el hozzá kéred meg hogy had haszunáljad 1 óráig a szorítóit míg összehúzod a lépcsőt.
Míg ott vagy és szárad a ragasztó elleshetsz egy pár trükköt az ott dolgozóktól és még sztem nem kérne pénzt se(én legalábbis nem kérnék érte)Már csak azért sem mert ha vkinek megengedek ingyenbe egy ilyet, lehet hogy legközelebb egy komolyabb munkával hozzám fog jönni.
Ha meg kér pénzt akkor mi van?Max. egy ezrest(sztem) és nem kell itt ülni a gép mellett, rontani a szemed meg pötyögtetni ezt sok xar gombot(mint most én is teszem).
De ez az én véleményem és lehet hogy szeretsz a gépelött ülni.
Az hogymit akasz vágni inkább a fogak szöge távolsága kihajtása határozza meg.
Persze a fogméret is de ennek sztem leginkább a fém lapoknál van jelentősége hogy menyire szaggatja a vágandó anyagot.
Menj el egy szakboltba ahol rengeteg fajta lap van(ne vmi multiba mert ott csak 3fajta van jóesetbe) ott majd megtudod nézni a karton hátulján melyik a jó neked.
Legjobb a márkaboltokba(Bosch,DeWalt,Makita stb.) menni mert ott ugyis csak egy eladó van azon kivül semmi vásárló ugyanis olyan drágák hogy nem sokan vásásrolnak ott és majd ráér elmagyarázni az eladó a dolgokat(persze ha ért is hozzá).