Savoya Creative Commons License 2004.12.09 0 0 0

Gondoláról

engem, mint erdélyit nem érdekelnek a pártvitáitok. engem csak az érdekelt volna, hogy 84 év szopatás után, mintegy erkölcsi elégtételként, megkaphatom - HA KÉREM - a magyar állampolgárságot. nem érdekelt a TB, szavazati jog, hogy hogy beszélnek a hatalom és az ellenzék képviselői ésatöbbi.

ha menni akarok innen, ne nevettess, miért menjek Magyarországra? nektek is kinn a seggetek a gatyátokbol, az utak rosszak, a metró ócska, az épületek omladoznak. keresnek 100 euróval többet? dughatom fel.. elmegy lakbérre. nem tudom, ha elég érthető voltam.

azert fáj, ami történt, mert nem anyagi előnyöket vártunk ettől a népszavazástol. 2007-ben mi is EU tagok leszünk, és akkor úgy is mindegy. most már mindegy - hallani sem akarok rólatok.

(…) én nem értek egyet Markó Bélával, aki azt mondja, hogy majd a jövőben is megpróbáljuk, esatobbi. en nem konyorgok senki joindulataert, mert oszinten - nem szorulok ra. nekem szimbolikusan kellett volna az egesz. nem akartátok, le is ut, fel is út. be van fejezve.

három nyelvet folyékonyan beszélek, két kultúrát behatóan ismerek, több vagyok, mint TI és hála istennek elegendő pénzem is van ahhoz, hogy boldogan megéljek magyar állampolgárság nélkül. TI veszítettek, nem MI, és talán rájösztök, de még valószínűbb, hogy nem. mert most már MI és TI vagyunk, és kenhetjük a szart, akire csak akarjuk. gondolom, ezt értette Gyurcsány a felelős "NEM" alatt.