Szervusz, kdeves Nagyferi!
Tudod, van olyan, hogy szakmai tisztesség és kultúra - biztos a Te szakmádra is igaz és Te is kitartasz bizonyos elvek mellett. Pl. ha a rendőr lop, azt a népesség nagyobb hányada ugye nem szereti mert épp az ellenkezőjére van felesketve...
Amúgy pedig - hidd el - nem jértál volna jól, mert ha nem szólok, orrba szájba mindenkinek simán kiszámlázzák a helyi hívásokat 18,- Ft-os csúcsidejű percdíjjal (belföldi) + 4,- Ft/hvíás kapcsolási díjjal, és elhiheted: nagyon sokaknak fel sem tűnt volna!! (Pl. mert eleve nem kérnek részletezőt, azt hivén, hogy az pénzbe kerül...).
És azt se feledd el, hogy a gyakorlatban ezzel (nem is biztos, hogy én, mert lehet, hogy pusztán a helyi hívásokra való technikai felkészülést végezték rosszul és akkor rossz pillanatban próbáltam tesztelni, hiszen októbertől (!) már megy a helyi hívás, és az, hogy a HÍF/NHH-nál nem volt erről a neten dokumentum 15 nappal korábban, nem jelent semmit --- mindezzel persze nem zárom ki azt a nagyképű állítást, hogy én gyorsítottam fel az eseményeket, de nem akarom, hogy bári a szememre vesse, hogy magamnak vindikálom ennek "jogát"!) a TELE2 szolgáltatási köre a magyar távközlési piacot alapvetően befolyásoló (ma még nem láétszik, de ezt hidd el nekem;- ) ) módon megváltoztott, ami közép vagy legrosszabb esetben hosszabb távon csak nekünk, előfizetőknek lehet a javára.. (ti. az, hogy én szakmabeli - de független - vagyok, nem jelenti azt, és erre roppantul büszke vagyok(!), hogy nem előfizetőként "érezzem" a szolgáltatásokat, díjakat, módszerelket, rendeleteket stb..!
Rermélem sikerült megnyugtatnom Téged (is?), hogy nem VELED (akárkivel) akartam kiszúrni és szakmai elkötelezettség valamint jogkövető magatartás alapján tettem amit szívem, lelkem és persze agyam (eszem) diktált.
Üdvözöllek!
Neked és
Mindenkinek szép napokat és előre is kellemes Karácsonyt, Boldog új Esztendőt, békességet, boldogságot, bőséget és sikereket kívánok!
Szeretettel
Maus Róbert
(mikimaus)