GPF, Erzsébeti,
köszönöm a gyors válaszokat!
Magyarázatok és kérdések:
- a VF ragasztást csak azért említettem, hogy jelezzem, minél erősebb-ellenállóbb a ragasztó, annál jobb.
- a bükkhöz azért ragaszkodnék, mert a konyhában gyakorlatilag minden az. A konyhapult IKEA-s hossztoldott sűrűn ragasztott tábla, amely jól bírja a strapát.
- azért sem bánom, ha jó vastag a gyúródeszka, mert a leghigiénikusabb tisztítás az ha néhanapján lecsiszolok belőle pár tizedet - és "jut is marad is"
-kész darabban azért nem gondolkodom, mert bár biztosan a legolcsóbb megoldás, de mint minden ilyen tárgy mindig a minimumot teljesíti, én meg szeretem a nagyvonalú, túlméretezett dolgokat. Hosszú távon (szerintem) bejön. (Éppen a konyhában) csináltam polcokat bükk lépcsőlapból például. Statikailag tök felesleges ilyet tenni a fűszeres fiolák alá, stb., de nekem jó ránézni...
Elkanyarodtam.
A kérdés:
"DE! ezt a hevedert nem szabad teljesen beragasztani, mert a teljes ragasztással pont az ellenkezőjét éri el az ember mint amit szeretne.. "
Hogyan _nem kell_ teljesen beragasztani ezt a hevedert? Ezt nem értem.
Azt sem tudom, hogy az IKEA-s munkalap gőzölt bükkből van-e? - bár vlsz. igen, legalábbis nem túl világos a faanyag.