Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2004.12.07 0 0 3263

A Szegedi meteorológiai állomás 9.9mm csapadéknál tart Decemberben, így már csak az utolsó, és mindent eldöntő utolsó tized mm csapadéknak kell lehullnia, s a 2004-es év mind a 12 hónapja legalább kétszámjegyű csapadékkal zár!! Azaz minden hónap 10mm feletti csapadékkal zárt!  Minden elismerésem az utolsó tized mm csapadéknak!!:) 1999 volt az utolsó ilyen év, hogy minden hónap legalább 2számjeggyel zárjon! Így, az utolsó 0.1mm csapadékot várva,hogy 5 év után ismét ilyen évvel zárjunk, azthiszem jogosan vagyok ilyen izgatott!:)

Arról nem is beszélve, hogy a 2004-es év tart több kisebb-nagyobb rakordot is, hiszen Július 27-én reggelte 6óra alatt 78mm, aznap 24óra alatt 101mm csapadék hulott!! Szeged történetében, mióta csapadékot mérnek, sosem volt 3számjegyű csapadék 24óra alatt!! S 2004-ben 2db(majdnem 3db hiszen a november 92mm, belváros 96mm lett) 100mm feletti hónapunk volt!

Ui.: Köszönöm a köszöntőt Mindenkitől!:)

(Holnap reggel megyek a véreredményért azért vagyok itthon, s egyben megtudom mi a helyzet a csontritkulás terén, s hogy esetleg milyen gyógyszereket kell majd szedni)