Én is feltehetek egy ilyen kérdést ? Minek a 5 liter vagy a 3,5 ? Sokat fogyaszt és nem megy csak autópályán ha órákat kell menni ? Én nem megyek órákat autópályán pláne azért mert nincs kedvem 20 litert tankolni 100 kilóméterenként meg nincs kedvem 100 ezreket otthagyni a kasszánál ami az ilyen tempót pontozza és értékeli egy fotóval . A városban fogyasszon 15 litert és akkor még nem is léptem rá ?
Ez hülye hozzáálás , hogy mi az értelme ? Neked nincs értelme , nekem meg van . Spec nem a gyorsulás , hanem maga az ha odalépek neki akkor hátbavág elindul és nincs aki kövessen . Ha meg megcsinálom a futóművet akkor szintén nem fog egy autózás során egy 2 tonnás vas akár egy szerpentinen leautózni legyen alatta bármilyen futómű , meg eleve nem olyan élvezetes egy olyannal kanyarogni mint egy fele súlyuval .
Azonkívül kevesebb a kötelező .
Amugy én meg butaságnak tartom azt amikor azt hiszik erős az autójuk mert van benne valami böszme motor de valójában nem tud semmi extrát és hitetlenül próbálják bebizonyitani akár 10-szer egymás után, hogy ők biza most elrontottak valami és 11-edszerre biztos lenyomnak . Nem egy ilyen tapasztalatom van én meg csak ügyesen vigyorgok aztán hagyom had menjenek .
Nekem ez jutott, másnak más . Nem mondom , hogy nem értelek meg mert nekem is tetszenek a bömösök és hogy egy autó nagy kényelmes és tekintélytparancsoló és nem kell vele erölködni amikor 200 felett megyek . Én ezt is meg tudom érteni . Lehet én vagyok a sok oldalú vagy a telhetetlen , nem tom !:-)))))