Szétröhögtem magam ezen a topicon:)
Valahogy olyan érzésem volt betévedvehogy ilyen nincs is.
Mikor idetévedt egykét normálisabb emberke,mintha a hívőknek próbálnák cáfolni a Bibliát..ehh
Képesek voltatok "megcáfolni" és leugatni egy mérnököt is,valami elvakult butaságok alapján..nem semmi:)
Én utálom a pörgős autókat (japán "csodák") és a diesel nyomatékgyárakat sem szeretem,mert nem traktorral,hanem autóval kell közlekedni:) Szoval mostantol szidhat engem mindenki:)
Véleményem szerint egy autó gyorsulása nulláról adott sebességre rengeteg mindentől függ,és az ilyen "otthagyások" nem bizonyítanak semmiféle gőzös nyomaték vagy lóerő igazságokat.
Mindezt csak azért irtam,mert én is próbálkoztam anno összehozni egy programot,ami modellezi ezeket a dolgokat mindenféle részletes adatok alapján. Virtuális versenyeket "játszik le" a betáplált kocsik közt.Mondanom sem kell,alig többre jó a dolog,mint a megérzés,pedig több száz soron át kőkemény matekkal számol,halmoz,extrapolál mindent csinál.Az eredménynek mégsincs semmi köze két élő SOFŐRREL adott napon,létező úton,létező X km-et futott autó közti versenyhez.