Sziasztok!
Lecs, én nem azt mondtam, hogy Ales nem jó játékos, csak annyit, hogy én személy szerint többet vártam tőle. Ha jól emlékszem eddig nem igazán marasztaltam el, csak én többet vártam tőle, lehet hiba volt. Az MNK-s "kirohanásom" nem neki szólt, hanem inkább annak, hogy 5-ös posztra vettük, ott pedig szerintem nem váltja meg a világot. Ellenben ha a saját posztján játszhatna, lehet a liga egyik legjobb 4-se lenne... Nem az ő hibája, de kevés 5-ösnek.
Szikoról nem igaz, hogy ennyit tud. Szerintem a védekezése mellett van (vagy legalábbis volt) benne kb. 10 pont/meccs. Emlékezz rá, amikor érkezett...
Boboról az a véleményem, hogy remek kiegészítő, de most több kellene, és nem tudja nyújtani azt plusszt. Én azt gondoltam, hogy felszabadulva Simi árnyékából, több lehetőséget kapva, talán ismét rátalál a pontdobó játékára, mint pl. a Pécs ellen idén. Akkor jól játszott, de eddig ez az egy meccse volt jó...
Gordan meg, elismerve minden eddigi szolgálatát a kaposvári kosárlabdában, össze szedhetné magát, mert nem egy megszokott látvány, hogy leszedik mellette a védő lepattanókat. Ha jól belegondolok csak ebben az egy játékelemben kellene jeleskednie, és akkor senki sem lenne elégedetlen vele...
Trepi teljesítménye nálam inkább plusszos, főleg a tavalyihoz hasonlítva. Igaz elképesztő hibákat is tud csinálni, de idén mintha több szép dolgot látok tőle, mint tavaly. Bár az érthetetlen, hogy hogyan tudja ezeket felváltva csinálni.
Dénes teljesítménye nagyjából rendben van idén is, de fejben tanulhatott volna Stojantól, nem hiszem, hogy pl. a mostani kipontozódása véletlen lett volna...
Strnad nálam is OK. A jövő embere egyértelműen, és már most is lehet rá számítani.
IKE vs. Moseley. Na, ha az eddig látottak alapján kellene dönteni kettejük között nálam nem kérdéses, hogy IKE lenne a választott. Bár cáfolna rám Moseley, de eddig nem győzött meg.
HAJRÁ KAPOSVÁR!