TAMASCS Creative Commons License 2004.12.06 0 0 87

Hát igen a közönség...szégyeltem magam, amikor a végén DC még nagyban búcsúzik a közönségtől, a közönség nagy része meg le se szarja, felpattan, veszi a kabátját és nyomul kifelé, nehogy aztán várni kelljen a kijáratnál. Tök égő volt.

A másik dolog meg ami zavart, az a Gyulai féle szinkrontolmács, egyszerűen nem értem, miért kellett végigordítania az egész előadást.

A DC és a trükkök tetszettek, bár nagyobb színpadra számítottam és nagyobb kivetítők is elfértek volna.

A DC trükkök oldalon jót szórakoztam, lehet valami igazság benne, de szerintem a trükkök kicsit bonyolultabbak annál, mint ami ott le van írva. A leírások arra vannak építve, hogy a beépített ember ezt csinál, azt csinál, ennek pedig némileg ellentmond DC nyilatkozata, hogy rajta kívül senki nem ismeri a trükköket, a stáb legfontosabb tagjait is csak részletekbe avatja be. Én ez utóbbit jobban elhiszem, mert ha nem így lenne, már rég kiderült volna az összes mutatványa, és akkor nem ő lenne a kritikusok szerint is a legjobb. Egyébként pedig, aki nem szórakozni akar, hanem inkább a trükköket megfejteni, az ne vegyen jegyet egy showra, hanem kockázza ki otthon a DVD-jét.

Üdv: Tamascs

Előzmény: floydian (82)