Bankár Creative Commons License 2004.12.06 0 0 96

Kedves Apokrif!

Én nem utálom azokat sem, akik nemmel szavaztak. Egyszerűen csak csodálkozom - magamon. Azt eddig is tudtam, hogy sok ember teljesen másként gondolkodik dolgokról, mint én. De ennyire?

Úgy érzem viszont, hogy nem off topic, ha felvetem, hogy a szavazni elmenni lusták véleményét nem kellene figyelembe venni.

Vitatni annyira nem vitatok semmit, hogy elárulom neked, engem az sem elégített volna ki, ha érvényes a népszavazás, de csak 51% igennel (ez nekem langyos eredmény lett volna).

A határon túli magyarokért én kiálltam ma - egy igennel.

Te is kiálltál a határon túli magyarokért - eddig egy nemmel.

A népszavazási kezdeményezés helyes volt. Helyes volt, mert fél éve még azt mondta a baloldal, hogy "úgysem fog összejönni a kellő számú aláírás höhö...", ma pedig egy ilyen topicot nyitsz.

Dícséretes a szándékod, hogy a "nem"-en túl akarsz lépni, de a legelső hozzászólásom pont az indítás gyengéire próbált rávilágítani.

Ha akarsz valamit tenni a "magyar ügy" érdekében akkor azt csak a jobboldallal együtt teheted meg, de nem ilyen nyitással - erre vonatkozott a stílus megjegyzésem, s nem többre.

Concordatum már nem lesz, ez ma kiderült.

De az nem megy, hogy a baloldal kimutyizik valamit, a jobboldal meg lelkesen bólogat.

Alku kell.

Ha pár év, akkor pár év.

B.

Előzmény: Apokrif (88)