Szerintem is nagyon gáz volt a közönség. Egyrészt a magyar szervezők miatt, mert Gyulai tolmácsolása nem volt 100% másrészt a "fizettem bameg, akkor hagyj békén, de szórakoztass." felfogás miatt. Mögöttem pár sorral ült egy csávó, akitől még az előadás elött megkérdezte egy szervező, hogy lenne-e kedve szerepelni benne? A válasz az volt, hogy ő nézni jött és nem azért, hogy produkálja magát. De amúgy is alig nyilvánították ki a véleményüket az emberek, akár nevetés / taps / válaszok vagy bármilyen más interakció formályában.
Ez a bizos beépített emberek szöveg meg marhaság. Nem fog mindenhova állandó szereplőket vinni, mert az úgyis kiderülne és onnantól nem hinne neki senki. Ha meg helyben választják ki a szerplőket, akkor velük akármilyen papírt aláirathatnak, a trükk úgyis kiderül. Évi 500+ fellépése van. Szóval a trükköt nem fogják elárulni pl annak a 13-nak sem, akit a végén eltüntet. Persze azok tudják, hogy nem tűntek el, hanem valahol kimásztak, de arról hogy utána mi történik a trükk további részében valszeg fogalmuk sincs.
Az már egy másik dolog, hogy a show miatt a színpadra felhívott (vagyis nem a labda/frizbivel kiválasztottakat, hanem azokat, ahol számít, hogy mit csinál a illető a színpadon) embereket megkérdezik, hogy szerepelne-e, esetleg elmondják neki, hogy mi fog történni, hogy ne ott helyben szerencsétlenkedjen, vagy ne kezdjen el Daviddel vitatkozni, hogy ő mégsem akar kimenni. Van aki szerint az öreg nő (12.05 du) magától fogta meg a fenekét a "szülés" előtt? Ugyan. Viszont, hogy utána fingja sem volt, hogy mi történik körülötte, az is biztos.
Vagyis ahol elhangzott, hogy "ugye nem találkoztunk, nincs megbeszélve" azt el is lehet hinni, ahol meg nem hangzik el, ott annak megvan az oka :)