Lecso11 Creative Commons License 2004.12.05 0 0 291
Kunc kérdésében nem értek veled egyet, szerintem messze az egyik legjobb, ha nem a legjobb játékosunk. Az ugye minimum, hogy mindig hajt és küzd (sajnos az is baj, hogy másnál nem érzem ezt, legalábbis nem annyira, mint Alesnál...), de mindemellett szerintem nagyon is képzett játékos, van már elég rutinja is, hiszen 31 éves, de közben gyors is, rajta ezúttal sem múlt semmi szerintem. Abban igazad van, hogy nem egy Ivkovics, de azt se felejtsük el, hogy ö nem 5-ös center, hanem egy tipikus 4-es, arról nem ö tehet, hogy ezen a poszton kénytelen játszani.
"HA" jönne mellé egy igazi 5-ös, akkor neki is mégkönyebb dolga lenne, mert rengeteg teher kerülne le a válláról.
Szikó, Bobó és Gordan teljesítménye értékelhetetlen idén, ök ennyit tudnak, korábban kiegészítö embereknek tökéletesek voltak, de többre nem képesek tartósan, csak bizonyos idöszakonként.
A többiek: Trepákban és Dénesben sokkal több van, mint, amit mutatnak, ötölük mindenképp sokkal, de sokkal több kell, amit tegnap csináltak még az is kevés.
Ami a légiós kérdést illeti: Ike és Moseley... két dudás egy csárdában. Strnad remélem hamarosan felépül, mert most már irányítónk sincs, tegnap ez is kiderült...

A csütörtöki meccs vízválasztó lesz, ha ott is kikapunk, a továbbiakban a kiesés elleni küzdelemre kell koncentrálni és max. a 9-10. hely környékét megcélozni... sajnos.
Előzmény: norris21 (290)