Szia!
Na szóval, azt válaszd majd amit kipróbáltál, és be is vált!
Pár állításnak ellenszűlnék:
Interlace bizony, amit már én is mondtam, és bármilyen fajta mozgásnál "csíkozódás lép fel".. amit megfelelő időben el kell tüntetni, kiváve, ha nem hallottuk még a PC-fogalmát..
Én abban a tudatban vagyok, ha veszek egy DVD-filmet, az nem INTERLACE..
Néznének is a pc-sek, és nem mindenki használ power dvd deluxát, vagy mediaplyer 9-10-et, mert ezek tudják szürni, persze ha még lehet! erre min visszatérek..
így jól me lehet a DV file-unkat.. de ez ugyanaz mintha kiszürnénk, csak élőben végzi..meg DV file-nak még aza lényege, hogy interlace.
mikor kell kiszürni a csíkokoat? mielött konvertálnád a file-t, mert ha konvertálva van, akkor már semmi nem csinál vele semmit..mert innentöl nem digitálisan van két réteg(a csíkok), hanem már olyan a video, szóval felmásolás, vágás, exportálás, még mindig DV, tömörítés csíkmentesítéssel együtt...
mellesleg egy mpg nem nagyon lehet interlace, így nem is tudja mi szürni, nyugodtan lehet próbálkozni, nekem nem jöt össze..
mellesleg meg semmi baja ha megnézed tv-n, mondom ugyanaz mindha vennél egy DVD filmet, csak te csináltad:D
és mivel már nem interlace, csak egy csíkos video, ezrét a tv-sem kezd vele semmit..
és ha mind ez müködne, akkor sem adhatod oda haverodnak, nézd mit alkottam, mert fogalma sem lessz arról hogy hogy kéne megnézni...
vagy lehet használatiutasítást gyárani mellé..
Premiere-t tessék szives békén hagyni! Ezzel fel lehet ám húzni.. Ha tudod kezelni rendesen, akkor nem mondasz hülyeségeket, hogy ez meg ez ugyaz azt tudja..
Mellesleg meg rohadtul nem kell olyan erős gép neki... képzeld, én már egy PI-esen is vágtam vele:D lehetett, csak idő kérdése...
DV-t re van kifejlesztve, azt nagyon jol kezelni...
egyelőre enyit, várom a feleményeket, és mégeszer, ez mind az én tapasztalatom, meglátásom, halgasd meg a véleményeket, próbáld ki őket, vond le a saját tapasztalataidat, és alkoss:D
én barátommal videozom, rohadul senki nem segített nekünk, de azrét rájöttünk egy-s másra...
1év volt mire rájöttünk, hgoy létezik olyan hogy interlace,és hogy mi az isten az, és hgoy melyik nemnormális találta ki...mert sok értelme sztem nincsen, és tudom a müködési elvét ...
huh, most jol ellenszegültem mindennek, bocsesz
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mint ha színeskednem kell bárki szeretetéért."
shakespeare