szamek
2004.12.05
|
|
0 0
1578
|
sziasztok! már rég jártam errefelé de most volt időm is meg kedvem is úgyhogy felnéztem meg irogatok is.
nekem csak az első a második meg a tizedik van meg. Mert én ugye valamikor régen megvettem az elsőt és elolvastam, de nem nagyon fogott meg , de azért kértem a második kötetet asszem karácsonyra de a gyűrűk ura trilógiát kaptam meg, azzal elvoltam egy ideig, aztán meg is feletkeztem a DSről, aztán egyszercsak megláttam egyik osztálytárasm kezében a nyolcadikat asszem és tőle kölcsönkértem a köteteket, gyorsan eljutottam a nyolcadikig, közbe megjelent a 9. és azt is kölcsönkértem, aztán amíg vártam a következőt addig megint kiolvastam az elejétől és akkor megint elkértem az oszttársamtól a könyveket, de én elszakítottam nem tom már hogyan két lapot a második kötetből, úgyhogy megvettem neki , és a szakadtat meg megtartottam, aztán megjelent a 10. és megvettem. Úgyhogy megvan az 1. egy szakadt 2. meg a 10. Majd egyszer megveszem a többit is. Ha lesz pénzem meg kedvem meg minden:-))
na most kicsit sokat írtam, úgyhogy abbahagyom:-)), majd máskor még felnézek: szamek |
|