Sziasztok,
Nos közkívánatra az átvételről:
Kedden (30.-án) vettük át a lakást!
1.) Annak ellenére, hogy pontos időpontot adtak meg, szerintem eléggé félreszervezték az átadásokat, mert igencsak kellett várni, mert egyszerre voltunk vagy 6-7-en!!!
2.) Az átvételi procedúra minimum 3 óra volt! Egyik ügyintézőnél elintézni ezt+azt, aztán a másikhoz menni+várni, aztán a következőhöz, csak azután felmenni a lakásba átnézni műszakilag, aztán vissza még aláírni 50 papírt, még 3 ügyintézőhöz, aztán utánna kaptuk meg a kulcsokat!! Szóval türelem és kitartás kell hozzá!!
3.) A lakás kivitelezésével én meg voltam elégedve. Nemigazán találtam nagy hibákat, a kissebbeket felvették sőt javították is még aznap! Az mondjuk gázos volt, hogy ugye nem engedtek be megnézni a lakást többször korábban. És én pl észrevettem, hogy a törölközőszárítót nem olyan magasra tették ahogy mi kértük! Viszont most meg már mit csináljunk?? Ne vegyem át a lakást és veressem szét az egészet és majd x hónap múlva átvehetem??? Na annyit nem ér az a 20 cm!!! Csak idegesítő a dolog, mert ha nagy hibák vannak, akkor bizony lehet meccselni hosszasan ezután! :(((
4.) A közös képviselő tök rendi volt! Frankón mindent elintéznek, nevek kiírása a csengőre, meg minden papírügyet! Szóval nem kell nekünk rohangászni!
5.) A portaszolgálat műkszik rendesen. Kamera meg minden.
6.) Sajnos még mindíg járkáltam a melósok a házban!!?? Ugyan azt mondták hogy a javításokat csinálják, de nekem nagyon úgy tűnt, hogy inkább az elmaradásokat!!
7.) Ugyan délelőtt voltunk átvenni a lakást, de a Gömb utcában akkor se volt parkoló hely. Akkor gondolkoztam el azon, hogy hogy fogunk majd költözni?? Hova állítsam le a "teherautót"??? Egyenlőre tippem sincs de szerintem arra az 1 órára kénytelen leszek eltorlaszolni a Gömb utcát, ha akkor se lesz hely!! :(((
8.) És így hirtelen ennyi, de amit még félfüllel hallottam: A C épületröl is beszélgettek és ugyan nem lesz ott űDecemberi költözés!!! Még a Korlátok sincsenek meg, sőt épp azon vitatkoztak, hogy az xy lakásba hogy kell rakni a csempét!! Szóval még ott tartanak! Valami olyasmit hallottam, hogy legjobb esetben is február vége lesz belőlle! :((( "Nem akartam ezzel elszomorítani senkit, csak a tényeket írtam amit hallottam"
De ha van kérdésetek még és tudok válaszolni, akkor írjatok a fórumba és még a héten net közelben vagyok, akkor válaszolok, ha tudok!!
További jó költözködést mindenkinek!