mex86 Creative Commons License 2004.11.28 0 0 34
RR-t nem akarok. az nekem már túl sportos lenne meg jobb a 2 ülés, és az szvsz inkább pályára való.
Egyelőre 730am van és még nincs kezemben az összes ebből sem, mert családban van kölcsönadva, így még függőben van 100e, tehát most csak 630al tudok rendelkezni hiába van 730am.
Majd ha már visszakaptam akkor megyek el a sráchoz, addig meg úgyse használja már idén.
Úgyhogy még 1-2 hónap, addig még úgyis gyűlik money, kb egy 70-80ra számítók még január közepéig és akkor fogok lépni az ügyben kb-ra meg addigra remélem visszakapom a 100amat is.
Egyébként gondolkodtam hogy elmegyek és lefoglalom de minek addig. Ha sokat járok a nyakára még a végén felsrófolja az árat. Azt meg nem akarom. Max 780at akarok adni érte, a többi úgyis kell arra hoyg a nevemen legyen meg még szezonkezdetre kell mindenképp ruha is tehát többet nemigen fogok tudni ráfordítani. Akkor szopom be ha nem lesz teljesen szezonkész és költenem kell még rá v.mennyit. Pedig használtnál ennek marha nagy esélye van. Na mindegy, addig is marad a nélkülözés meg a gürizés de a cél érdekében mindent...
Előzmény: Kawabiker (33)