üdv mindenkinek!
miután a nyáron vett Fuji A330-asomat pár hete ellopták, nemrég beruháztam egy 3200-as Coolpixre.
az előző hozzászólásokat elolvasva nem derültem fel túlságosan, remélem, írtok majd ide sokan pozitív tapasztalatokat is! :)
(erről jut eszembe: nálunk Győrben van egy remek szakbolt igényes és felkészült szakemberekkel, kevés típussal foglalkoznak, de azokhoz értenek is. bár gondolom ez a messze élőket nem vigasztalja..)
szóval nekem eddig van pár pozitív benyomásom a masináról: sokkal több szolgáltatása van, mint a korábbi gépemnek, a tv-kimeneten a korábbinál messze jobbak a képei (a Fujival tv-n képet nézni egyszerűen borzalmas volt, minden élt összecsipkézett..), bejön a dizájnja és a mérete.
ami kevésbé tetszett: hamar lemeríti az akksit, és én is elég szemcsésnek láttam a képeit bizonyos helyzetekben, de nem használom még annyi ideje (az elődjéhez pedig nem is volt szerencsém), hogy azt gondoljam, valami problémája van.
ti mit szóltok a képminőségéhez?
én egyelőre arra jöttem rá, hogy nyáron mennyivel több a természetes fény, és milyen jó képek készülnek _akkor_... :p