Szababa Creative Commons License 2004.11.26 0 0 5357

"safety shoot" - olyan lökés, amikor megpróbálod olyan helyzetbe hozni az ellenfelet, hogy egyáltalán ne lásson rá a köv célgolyóra, vagy pl csak nagyon messziről, nagyon hülye szögben (megpróbálod snooker-be hozni) stb stb

Huh, de rég jártam erre...

ha klubbot kell ajánlani akkor a Rex-re szavazok de én kicsit elfogult vagyok mert annak idején ott kezdtem snooker-ezni és azóta is hű maradtam Az biztos, hogy füst, wurlitzer nincs, max a kakadu "kajabál" néha és biztos, hogy nem a legolcsóbb (1080 Ft/óra) de vmit vmiért! Amikor heti kb 2x tudok lemenni játszani, munka után fáradtan, akkor inkább ott vagyok ennyiért és jó asztalon játszom, mint egy füstös/hangos helyen idegesítem magam. Nekem ennyit megér mert máshol sajna képtelen vagyok koncentrálni. (rwsnooker.uw.hu) A Gold sem rossz, bár ott évek óta nem voltam és akkor még a snooker asztalok nagyon rossz álapotban voltak, bár azóta tudtommal felújították azokat is. Ezért ott van tömeg meg füst is, de nem rossz a hely.

Miss-t mi sem használunk, sőt a magyar bajnokságban sem. Mivel a miss alapvetően tudtommal a bíró saját belátására van bizva, hogy megadja vagy sem, így azt hiszem senki nem döntheti el ha 2-en játszanak, hogy most akkor használják-e. Sokszor látom/hallom, hogy a rex-ben is így játszanak, ami néha azért "komikus" lássuk be! Ennél jobb, amikor okostojások minusz pontokat kezdenek számolni és azon vitatkoznak, hogy a csúszkákon hogyan jelezzék pl, hogy: "minusz 8 pontod van..."

Remélem Gray-Maigure döntő lesz!

Előzmény: snookRhuntR (5355)