lassan kezd idegesíteni, hogy mindenre idézettel válaszoltok:)(
ne azzal gyertek, hanem azzal, hogy ki mit gondol róla racionálisan gondolkodva, nem azt h a Biblia mit mondd, most attól elvonatkoztatva, hogy hiszel benne vagy sem!
a 6-7 napos dolog meg amúgyse mérvadó, mert az a bizonyos 7 nap nem emberi léptékú nap, azt sztem elég hamar belátja bármely normális ember
de most nem is ez a léyeg, hanem az, hogy igenis van kismillió ember, aki betartja a 10 parancsolatot és mégse keresi Istent! ...
sztem elék sok ember van aki nem lop, nem öl, nincsenek bályvány istenei, és Istent se veszi a szájára még talán semmilyen formában, boldog életet él és nem a szomszédasszony kegyeit keresi, oszt mégse jár templomba, nem imádkozik Istenhez - és nem a Szűz Máriához és aszentekhez, amit szintén baromságnak tartok, nem keresi egyszóval az Istent; csak mondjuk van egy normálk neveltetése, van egy rendes normélis kialakult értékrendje, amit jónak tart és az emberek nagy része és aszerint él, aszeront neveli a gyermekeit stb........
nem tudod elképzelni, hogy vannak ilyen emberek! nemtom, nagyon jártasnak tűnsz számomra és tök jókat mondasz amikből sok infot meg tudhatok, de ha ezt a dolgot így gondolod, akkor szerintem nem sok emberrel találkoztál életedben - na nem azt mondom, hogy én igen, de ilyen naiv dolgot pl. nem gondolok