alfredoo Creative Commons License 2004.11.26 0 0 5

mercader

siettem es elrontottam. tudod a k betu a j betu mellett van. ha egy modera erre jar talan kijavitja. ha meg nem akkor marad igy.

nem jon semmi konkret vaalasz. mi van ha roman allampolgar szeretnek lenni es peldaul az elnokvalasztason le szeretnem tenni a voksomat valamelyik elnokjelolt mellett?

mik ennek a feltetelei?

valami affinitast, csaladi szarmazast kell kimutatni roman teruletre vonatkoztatva? ez mondjuk meg lenne.

mi lenne ha ott nem adoznek? azt nem tudom elkepzelni hogy ne lenne valamilyen kedvezmenyes hitel ami roman allampolgaroknak jar. epitkezesi, foldvasarlasi. valamilyen modon csaladi potleknak is kell lenni. tehat szeretnek roman allampolgar lenni. termeszetesen maradnek magyar allampolgar is de valaki kikutatna hogy milyen lehetosegek, milyen elonyok jarnak a roman allampolgarsaggal?

franciaul tudok igy a nyelvi akadalyok valoszinuleg athidalhatok. de ha a roman nyelvtudas a feltetel akkor cca 1.5 eev mulva szerintem siman roman allampolgar lehetek.

addig is vannak roman allam altal finanszirozott nyelvtanfolyamok? szivesen tanulnek romanul de anyagilag szerintem jobban jarnek ha nem nekem kellene fizetnem a nyelvtanulast.

termeszetesen hazafias szempontok is szerepet jatszanak. ha sokan ugy csinalnak mint en akkor szvsz nem kizart hogy marko belat vagy tokes puspokot elnoknek tudjuk valasztani. ez pedig nemzeti erdek is lenne.

Előzmény: Törölt nick (1)