Figyu, egy sportoló nem csinálhat olyanokat, mint Artest meg a többiek. Ez nem ócsárlás. Artestről mindenki tudja, hogy nem normális, egyébként. Nézd meg hány balhéja volt eddig. Mást is ütött már meg, pedig akkor meg se dobták sörrel.
Én nem örültem volna, ha megdobnak egy pohár sörrel. (Műanyag pohár.) De mondjuk 6 millió dollárért elviseltem volna. Ennyit bukik Artest pl. O'Neal kb. 1 millát. Azért profi sportolók, hogy ezt elviseljék, elég egyszerű dolog. Barmok voltak.
Szánalmasnak tartom azt a védekezést, hogy provokálták őket. Ez semmi alól nem menti fel őket. Pláne, hogy Artest pl. egy olyan csávót vert meg, aki nem is dobott rá senkit. Csak úgy elkapott valakit.
Egyébként a Pistons szekurihárdok is hibáztak. De főleg a Pacers gyerekek, nincs mit tenni. Mondom én kitiltottam volna Artestet az NBA-ből. Pedig szeretem ahogy játszik. De egy nap lehet, megöl valakit. Volt már olyan NBA játékos, aki megtette, bár felmentették a vád alól. (Jayson Williams, Cavs.) Koberól is tudjuk, hogy megerőszakolta a nőt, OJ-ről is... Erre csak azt mondom, Magic, Bird, MJ nem csinált ilyeneket.