Muntanitz Creative Commons License 2004.11.25 0 0 1211

Végre le tudok ülni egy kicsit a gép elé! A tegnapi napra panaszunk nem lehet, ebben a kupameccsben minden volt, ami kell! kaposvari, bocs, hogy nem kerestelek, de egy barátommal jöttem, akivel ide-oda rohangáltunk meccs előtt a városban, aztán épp, hogy kiértünk a meccsre kezdésre, ráadásul én még egy mezt is vettem az ajándékboltban, úgyhogy végül a tribünre váltottunk jegyet.

Nem éppen egy két és háromnegyed órás műsorra készültünk, szóval nem voltunk igazán jól öltözve, fáztunk is baromira! A meccsen azide beírogatók közül szinte mindenki kinn volt, úgyhogy arról nem írnék sokat, legfeljebb annyit, hogy a Pápa legtöbb támadása a mi jobb oldalunkon futott, két gólt is onnan értek el, szóval hiába az egyik legszimpatikusabb gyerek a csapatból Finta Zoli, gólja ellenére nem tudom dicsérni, az ő területén állandóan veszélyt jelentett az ellenfél, pedig Róth már messze van fénykorától (ha ugyan volt neki olyan).

Bántóan kevesen voltunk, mégha az előző bajnoki fordulók nem is voltak éppen sikeresek, meg szerda volt, meg hideg. Így nézett ki a nagylelátó kezdésnél:

A White Wolves tüzezését szerintem is túlreagálták a biztonságiak, kíváncsi lennék, egy marconább tábort is így lerohantak-e volna. Ha már White Wolves! Nem tudom, ezt a "Kraci" dolgot mostanában találták-e ki, vagy valami régebbi dolog ez (igaz, hogy ritkán, de régóta járok a meccseinkre, és eddig soha sem hallottam), de szerintem nagyon felejtős ez a megnevezés. Túl azon, hogy nyilvánvalóan a Fradi becézésre hajaz, a hangalakja is szörnyű: mint valami nyelvtörő, harákolós szláv szó. Én biztosan nem fogom használni!

Pápai "barátaink" természetesen jól megtöltötték a vendégszektort:

Mondjuk, megértem őket! Ha jobban belegondolok, én egy Lombard FC Kaposvárt egyáltalán nem tudnék támogatni, és biztos vagyok benne, hogy azok a pápai drukkerek, akik tényleg szerették a régi PELC-et, azok nem álltak mind a Bíró-féle licenccsapat mellé.

Az utolsó 11-es után csak annyi időnk maradt, hogy a levegőbe csapjunk, utána nagy futást vágtunk le, hogy megcsípjük az állomásról 8-kor induló tabi vicinálist. A nagy fagyoskodás után még jól is esett a kis kocogás.

Miután a DVSC, az MTK és az Újpest is kiesett, az NB I-ben előttünk álló csapatok közül már "csak" a Fradi, a Fehérvár és a Honvéd maradt versenyben (a Fradinak ugye még hátravan a pécsi ütközete), ami számunkra is jó kilátásokat nyújt, de azért koncentráljunk továbbra is csak a következő lépésre! Azt nagyon nem szeretném, ha a Bodajkkal sorsolnának össze bennünket, de például örülnék a Pécsnek (amihez persze ki kéne verniük a Fradit), mert az jó kis derby lenne a négy közé jutásért!

Előbb persze hozzunk el legalább egy pontot Nyíregyházáról, és akkor én sem értékelem gyászosra az őszi szezonunkat!

HAJRÁKÓCZI!!!