bmwreifen Creative Commons License 2004.11.25 0 0 106

CoBB:

A ZenGardent ismerem, de valahogy mégis az oldalbeosztások esetében mindíg hasonlós struktúrák köszönnek vissza. Persze lehet jó dolgokat csinálni css-el is, de én úgy érzem korlátok közé szorít picit a design kérdésében. Pár design-on túl vagyok már és szeretem, ha van egy jó ötletem akkor azt pixel pontosan megcsinálja a programozó, nem szeretek kompromisszumokat kötni. Lehet, hogy ez az én hibám és rosszul látom, de ez van.

Az alternatív böngészőkkel én nem nagyon vagyok kibékülve, lehet, hogy igazad van és nem ők a butábbak de nekem jelenleg úgy tűnik, azok a scriptek, melyet az explorer megkajál simán, azzal már a mozilla, pláne firefox nem tud megbírkózni.

Pl hiába kapcsoljuk ki az overflow-t, állítjuk a scrollokat hiddenre, az a szemét mozilla, csak kirakja a scrollbart, na a hüje pozícionálási problémaról nem is beszélve. Most erre mit lépjek, szétcsesz tőle az ideg, pedig nem hülyegyerekek programoznak nálunk, komoly cuccokat összeraknak, ezzel mégis állandó szívás van.

Na mindegy, szóval én nem ugrálok, hogy többféle platformra kell fejleszteni, így állandó kompromisszumok kötésére van ítélva ez ember.

de ez persze megint csak az én véleményem..

üdv

G

Előzmény: CoBB (103)