Kutyafüli Creative Commons License 2004.11.25 0 0 15997

Nem is meseltem... tegnap tulestem eletem elso szuloi ertekezleten, amit nem en tartottam, szoval a masik oldalon ultem ez alkalommal....

Nakerem, egyreszt a fiam egy rosszcsont (sose vonta senki ketsegbe), kezd oldodni teljesen, mar rosszalkodik, kimossa a szalvetajat ilyesmi :)

Es volt valami, ami nagyon meglepett, igaz, minket nem erint...

Szoval azok a gyerekek, akik nagyon konnyen beszoktak szeptember - oktoberben, azok most nagyon keszvannak....

Adott egy kislany, aki mar a masodik nap ott akart aludni, de vegul csak a harmadik nap engedtek, szoval most igy 2 honap elteltevel a kislany nem alszik ejjel, ujra bepisil es a bolcsiben idegessegeben hanyt 2 nap egymas utan.

A masik, egy kisfiu csak szimplan nem alszik. De nem kispalyasan am, fel3kor felkel es onnantol tombol...

Adott olyan, aki konnyen szokott be es most valami eszmeletlen agressziv lett, ugyhogy a vegso tanulsag az volt, hogy bar rovidtavon konyebb veluk, de hosszutavon ez a konnyu elszakadas megbosszulja magat. Es visszafele is igaz. Aki nehezebben szokott be, kesobb szokta meg a dolgokat, azzal most sokkal konyebb, otthon kiegyensulyozottabb, koveti otthon is a benti szokasokat. (lasd a fiam es a delutani alvas.)

huzzak ezzel a beszolassal valami bolcsis topicba?