Sovenylabirintus,
a Nyaraló gyilkosokat (The Hollow) én Angliában vásároltam, de szerencsére ma már itthon is hozzá lehet jutni angol nyelvű Poirot filmekhez.
- Az első ilyen dvd-met a Videómánia nevű kölcsönzőn keresztül rendeltem (Bp. VI. Andrássy út 33., Tel 269-6812.) Megbízható, korrekt cég, csak elég drága (kb. 6000 Ft/db)
- Tavaly és idén viszont olyan öröm ért, hogy Angliában tölthettem néhány napot, és mindkét utazásom során a zsebpénzemet a Poirot-gyűjteményem gyarapítására fordítottam. :o) (7-15 font/db)
- A legújabb, és egészen kedvező beszerzési forrásról (www.xpress.hu) éppen ebben a topikban szereztem tudomást, cstan jóvoltából (1407-es hozzászólás), akinek ezúton is köszönet! :o)
Náluk jelenleg 4 Poirot epizódot lehet megrendelni, viszonylag barátságos áron, 2800 Ft-ért. Ráadásul az általuk forgalmazott, magyar változatú dvd-ken felirat és szinkron is található, így az angolul tanulóknak (például számomra is) kitűnő gyakorlási lehetőség. Jelenleg az alábbi 4 film vásárolható meg tőlük: Hétvégi gyilkosság, Cipruskoporsó, Öt kismalac, Halál a Níluson