Andrea-r Creative Commons License 2004.11.25 0 0 15979
Nekem néha úgy tűnik, hogy minden tevékenység, amit együtt csinálnak, előbb-utóbb ordítozásba fullad. Enyémek éppen a gyöngyfűzés, majd pecsételés projekttel jártak így. "Én is akajok mackóóóóóóóót!" Anya, a Máté nemadjaodaamckót! Butavaaaaaaaaagy....! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! (ez a visítás) Idike, Diótörőre egyáltalán nincs jegy, egész hónapra. 2 lehetőség van: 1: lemondják a protokoll-jegyeket, 2. valaki nem veszi át a megrendelt jegyet. Szóval, ha telefonálsz előző nap, vagy aznap, vagy mindennap, hátha épp elcsípsz egy ilyet. Vagy puccparád odamész az előadás előtt és vártok, hátha valaki nem jön el és kiadják a megrendelt jegyét. És szokásom szerint most is háborgok. Lillát bőrgyógyászhoz kellene vinnem, kb. fél éve voltunk a Fehérvári úton. Ma hívom, hogy mikor van rendelés, de közölték, hogy megszűnt a gyermek-bőrgyógyászat, a Heim Pálba kell vinni, vagy magánrendelőt keresni. Esetleg, próbálkozzam a bőr- és nemibeteg gondozóban, de csak akkor vihetem oda a gyereket, ha az orvos jóindulatú és hajlandó megnézni. Egészségügy!