Szababa Creative Commons License 2004.11.22 0 0 5068

Kali003: mindenféle hivatalos amatör világversenyre a köv képpen lehet kijutni: indulni kell a hivatalos nemzeti bajnokság fordulóin (ez van jelenleg minden hónapban az Art-ban) ott jó eredményt elérni és gyűjteni a ranglista pontokat. Ez alapján kialakul egy mindenkori szezonális sorrend. A világversenyekre minden országnak rögzített számú helye van (ez Mo-nak általában 2 időnként 3), ahová delegálhatják a játékosokat. A ranglista első 2-3 embere juthat ki. Más módon (pl sok pénz befizetésével) nem lehet tudtommal ilyen versenyre kijutni. Magyarul: aki Mo-ról szeretne kilépni a nagyvilág porondjára az nem ússza meg, hogy az Art-os versenyeken elinduljon!!! Ez van. Nekünk Mo-n ezek a hivatalos ranglistapont gyűjtő események. Hogy ott mennyit kell teljesíteni, hogy pl bejussál egy valóban profi verseny kvalifikáló részébe azt sajna tényleg nem tudom! Úgy gondolom, hogy aki ott benne van az első 1-3-ban talán jogot kaphat arra, hogy elindulhasson ezeken. De ez csak fikció!

Az egészről egyébként a legegyszerűbb megkérdezni a WSA-t vagy a GSC-t! Szerintem Mo-n nincs ember aki ezt pontosan tudná.

A köv Art-os verseny tudtommal dev 11-12-én lesz. El kell menni és ott érdeklődni a szakág vezetőinél. Nem lehet megúszni a magyar versenyeken indulást annak, aki valóban komolyan akarja venni!

Előzmény: Kali003 (5043)