Walid Creative Commons License 2004.11.21 0 0 1511

Azért szedette le, mert ugye illegális, és még véletlenül sem szeretett volna bajba kerülni:) Érthető, és ha belegondoltok, nagy baj nem történt, mert mindenki el tudja olvasni így is:)

Szerintem se kellett volna időutazás, mert

1. amikor elkezdte írni a regényt, akkor még nem tudta, mi lesz a vége, ezért bizonyos részek elég ellentmondásosak

2. ez egy olyan csavar volt, ami rengeteg kérdést szül, függetlenül attól, hogy megpróbálta megmagyarázni a dolgokat, sok a lyuk benne

Egyébként azt megmondta, hogy nem lesz felelős az a másik gyerek a saját tetteiért, azt fogja csinálni, amit Darrenke csinált, nem lesz akarata...

Gáz:)

Szerintem ezt a koppintgatás dolgot igazán elhagyhatnátok, mert szerintem ilyen alapon mindenki lopott egy kicsit Homérosztól az elején, aztán belegyúrt pár saját gondolatot, aztán ezektől is loptak + saját gondolat. Az irodalom mindig is ilyen volt, teljesen újat nem lehet már alkotni, ha most kitörölnék mindent az agyatokból és úgy kéne írnotok, akkor is találnék olyan regényt, aminek bizonyos motívumai hasonlítanak arra, amit ti írtatok...