hugi28 Creative Commons License 2004.11.20 0 0 112

Szia stjudit!

Sajna, képeim a saját rózsáimról nagyon nincsenek, nem is tudom miért nem fotózom őket, hiszem olyan szépek. Na majd jövőre!

Egypár nevet tudok csak felsorolni,  Papi Delbard, Egon Shiele, Maigold, Cesar, The Fairy, Tourbillon, Grimaldi, Frederic Chopin, William Sheakspeare 2000, Grimm Gebrüder, Neon, Compaisson, Crown Princess Margarete, Mme Isaac Periere, Hándel stb.

És még többet szeretnék!!!!!

Van még egy tippem. A német Rosen Tantau cég küld Magyarországra is katalógust ingyen, én is most kaptam meg. Ha nem is vásároltok, egy gyögyörű kiadvány, igaz németül, de a képek....., majd elájultam a gyögyörűségtől.

http://www.rosen-tantau.com/cgi-local/shop/shop_main.cgi?func=start&wkid=73071331052

Zsur! Sajnos itthon azért nem lehet nagyon DA rózsát kapni, mert levédett nevei vannak a növényeknek, és azokat, ha a nevével akarja valaki eladni, csak direkt a termelőtől lehet beszerezni és eladni, és még nagy tételben is elég drágák, 4 eurónál kezdődik az áruk. Ami az otthoni pénztárcáknak elég drága, ha a kereskedő is akar valamicskét keresni rajtuk. Az enyémeket én is Ausztriában és Németországban vettem.

Előzmény: st.judit (109)