Ferenc(hurrikán)
2004.11.20
|
|
0 0
3225
|
Aztamindenit emberek micsoda változékony időjárásunk van. 1 héten belül 2x olyan szélvihar ami ritkán fordul elő. Ma délutén 14:47-kor érkezett meg a hidegfront, villámlással+dörgéssel, fagyott esővel, erős esővel, viharos széllel, s néhány kidőlt fa és cserépelvitel jellemezte a mai napot! Az össz csapadék 5.2mm lett, így a November 91mm-el hasít. A legnagyobb széllökés elmaradt a vártnál, itt "csak" 80km/h volt. S az eseménysorozat még mindig nem áll meg, ugyanis most hogy elhagyott minket a hidegfront, hideg levegő árasztott el minket s az idei szezon első 2 méteres fagyása lehet meg holnap reggelre! Ugyanis Szegeden eddig hivatalosan csak 0.3°C volt a legalacsonyabb T nyár óta, s többször volt 0.4 ás 0.6fok, de fagy még nem volt. NA és akkor jönnek az adatok Veszpremi:: Mikor hazaértem akkor vasárnap délutántól, ma délutánig a műszer 609km-t mutatott, na most ez lehet nem hiteles, mert a DST tudod, hogy 999km-nél fordul át, így szerintem nagy valószínűséggel már egyszer átfordult és 1609km lesz az, már csak abból is kiindulva, hogy ma 17-kor nulláztam és és ezidáig 260km-t "tekert" le éjfélig(igaz nagyon szeles idő volt most az elmúlt jónéhány órában s ény-i volt, így az erdő még fel is fogott jónéhány km-t szerintem. Meg abból is kiindulva, hogy az ODO 3420km-nél tart, ez az az összeg amióta felállítottam a mérőt, tehát 3 hete kb? Ez az összes km amióta méri a szelet, s ez majd "csak" 99999km-nél fog megfurdulni, de lassan el jön az is..
|
|