AliceCsodaországban
2004.11.19
|
|
0 0
1833
|
A nagyobbik lányomat nappalra rászoktattam a biliore, eleinte úgy, hogy akkorra már nagyjából ismeretes volt mikor kakil, olyankor ráültettem a bilire és mikor belesikerült nagyon megdicsértem, később a pisiléssel is ez volt. Olyan 16 hónapos volt, mikor először mentünk pelenkanélkül a játszótérre (bili a nylonzacsiban). De ő éjszakára 4éves koráig bepisilt, akkor egyik napról a másikra abbahagyta. És ugye közben növögetett a kisebb... nála nem is nagyon foglalkoztam ezzel a dologgal, annyira idegesített, hogy a már ovodűsom miért pisil be még mindig, mikor másfél éves elmúlt automatikusan őt is bilire ültettem mikor a nagyot, vagy belesikerült vagy nem, eleinte nemigen, később egyre gyakrabban. Aztán 20 hónapos korába azt mondta, hogy nem kell éjszakára pelenka. Mondtam jó, ha ez mst reggelre száraz marad, akkor nem lesz több pelenka. Száraz maradt.
De akkor egyrészt nem volt eldobható peleka - illetve ami volt az pocsék volt és drága és ritkán lehetett kapni - és a gyerekeket textilpelenkába csomagolták, ami ugye nem olyan "tiszta száraz érzés", szóval a gyerekek is minél előbb szerették volna, ha nem ilyen lucsokban bűzben vannak pácolva. Én csak nézem, hogy manapság még a 3 éveseket is pelenkázzák... |
Előzmény: nettomazsola (1832)
|
|