vogyo
2004.11.16
|
|
0 0
427
|
A Bibliában sehol nincs az leírva, hogy üvösség csak annak jár aki ismeri a Bibliát. Az evangéliumi vak, akit Jézus meggyógyított, szerinted ismerte az írásokat? És az, hogy mi mit gondolunk valakiről, megtért vagy nem tért, nem befolyásol semmit. Arra neked senki nem fog 100%-os biztosítékot adni, hogy ki hogy fejezte be az életét.
"apropó kereszténység! kedvenc témám -> a kereszténység előtt ezek szerint minden egyes ember pokolra jutott" Mitől a kedvenc témád? Olvasd el a "Katolikus voltam" c. könyvet, és lehet, hogy sok mindenre ráébredsz. Természetets, hogy aggódsz a szeretteidért, de ez az aggódás terem-e valamit? Én is sokat gondolkodom azon mi lesz az unokáimmal, gyermekemmel, és annyit tehetek, hogy imádkozom értük. Halottakért imádkozni viszont tévedés. ott már csak a bizalom segít. Nem akarok senkit bántani, de lehet ha megnézel egy-két vallásos (nem hívőt értek ez alatt) embert, akkor rá jössz, hogy a nagyapád egy tiszta hívő ember volt. A hitet nagyon sokan telenyomják mindenféle kötelezettséggel. Adok- kapok dolgokkal. elmondok öt üdvözlégyet, és megbocsájtatik, hogy csúnyán beszéltem, stb.... Nahát ezeket el lehet felejteni. És nem kell pokolfóbiában szenvedni. Bízni kell Isten szeretetében, megtartó kegyelmében! |
Előzmény: Haszika (426)
|
|