Ahogy itt olvasom a sérelmeket egyre inkább körvonalzódik bennem, hogy nincs remény, és mindig lesznek ilyen tirpákok, akik ok nélkül szétb*sszák mások nehezen kuporgatott vagyonát.
Én munkámból adódóan minden nap 4-5ször parkolok hiperek parkolóiban. Hát ha valaki, akkor én tudom, milyen az az érzés, amikor meglátod mit műveltek az autóddal...
Kb egy hónapja ülök és várok a kocsiban. Mellém parkol egy WagonR-es faszik, de már akkor láttam, hogy gáz lesz. Faszi kiszáll, anyósról a mama is és kajak bicepszből nekibassza az ajtaját az enyémnek. Annyira ideges lettem, hogy ki sem szálltam, mert attól féltem, hogy onnan visznek el a zsaruk emberölésért. A nő még csak elnézést sem kért, pedig látta, hogy bent ülök. A dühöm levezetése végett megtoroltam a minihorpadást egy kulccsal. Sajnálom, de azt hiszem így is jobban járt, mintha vérét ontom a parkoló közepén.
A másik kb 2 hete volt Bécsben asszonyka 1 hetes Fiestájával. Szintén áruház parkoló. Lazán bevágódik mellém egy Octavia, de kényelmesen ki tud szálni a faszi. Úgy nekicsapta az ajtót a zsírúj gépnek, hogy a könnyem kicsordult és láttam a tenyérnyi horpadást lelki szemeim előtt. Na ezt már nem hagytam szó nélkül, mire ékes magyarsággal "kérdőre vontam"...Akkor látom a rendszámon, hogy szlovák a faszi és a nagy vitában azt ismételgett, amit én mondtam. Ő szintén megúszta ennyivel és egy lecsavart tükörrel, mert anyám mellettem ült :). .. és ebben az esetben sem elnézést kért a birkája, hanem még neki állt feljebb, hogy mit pattogok. Az eredmény itt egy 5cm-es alapozóig legyilkolt függőleges csík. Asszonynak nem is mertem mondani, mert sírva fakadt volna szegénykém.
Én megértem, hogy néha figyelmetlen az ember és odacsapja a másiknak az ajtót, de legalább szánakozna, vagy valami...az ilyeneket rendszerint megtorlom