Nadin04 Creative Commons License 2004.11.15 0 0 182

Kollina: gratula a babához, ha jól értem.:-)

azért az időpontokra annyiból érdemes odafigyelni, hogy 1 óránál többet ne csússz.

melyik kórház, aki már 7,8ra inzulint adott? mert a Szabolcs sem ilyen szigorú...

mi az a 6 pontos vizsgálat? a Szabolcsban profil néven fut egy olyan vérvétel, hogy a labor vagy éjje la nővérek ujjbegyből vesznek vért 12szer egy nap és nekünk is mérni kell és összehasonlítják a két adatot. a mérő nem hiteles, nem szabadna elfogadniuk!!!

Szaténka: azért a 8 kiló elég kevés! nek ma vízzel együtt 20 jött fel és 3,5 plusszal indultam haza.:-) és melyik a te kórházad?

tudjátok én kórházat szeretnék váltnia, a dokimat sajnálm, de még egyszer a szabolcsba nem megyek,:-( sőt, nagyon úgy néz ki, hogy a kisbabám hypotóniás és ezt ott a 9 nap alatt a PIC-ben nem vették észre!!!! :-((( így oda tényleg nem megyek többet.

én is imádom a rizskofot, és ha bírod a rizst, akkor egyél nyugodtan, csak mérj utána 1 órával egyszer, hogy mit csinál veled!!! én pl sokszor csinnálok sütős tejberizst, finomabb és kényelmesebb a hagyományosnál. viszont a rizskofot nem bírja a cukrom.:-((( pedig imádom.

kicsinap: ilyet még nem hallottam, a mérésről. nekünk a kórházban kaja után 1 órát mondtak, nekem pl 2 óra múlva már a köv. kisétkezésem van.

ha kaja után mértek, akkor másfél óránál később már nem érdemes mérni!!!!! (főétkezések)