Halihó!
Hétvége túlélve, Apájának ma van a szülinapja.:-)) És Kacatka hatalmas meglepivel szolgált erre a fényes napra: felállt a kiságyban!!!!! Iszogatom reggel nála a kávémat, olvasom a sajtót, erre látom, hogy a kis drága a rács tetején szépen támaszkodva les ki, mintha egy erkélyen lenne. Egészen közel nem volt ugyan a rácshoz, így kissé meredeken billegett, de olyan édes volt, és annyira élvezte a dolgot! Hozzáteszem, hogy mindezt hálózsákban müvelte! Az én kis Kacatkám, aki még csak nem is mászik hivatalosan, foga sincs, és álldogál az ágyban!!! :-)))
Akkorát örültem!!!
Jesszus Pocka, hogy jut ilyen az eszedbe, hogy szemeteszsákban kapod vissza!!???? Tisztára rosszul lettem a gondolatra is. Viszont sajnos igazad van, nagyon kell vigyázni a kicsinyekre. Szinte nincs olyan hét, hogy ne lenne a tv-ben, hogy eltünt, ellopták, stb... föleg a kislányokat, de persze a kisfiúkat sem kímélik ezek a szemétládák. Én sem mentem volna táncikába, ha nincs ott az az ismerös csajszi!!!
Na, dokinál voltál már? És az Emberednek leesett már??? Olyan kivi vagyok.... :-)))
Pedrus, ezek szép nevek! Az egyik nagynénémet hívják Karolinának! Röviden Kara vagy Lina. :-)) Ha lesz pocak, csinálj képeket!!!
Bobuska!!! Poccantós képet!!!! Ide gyorsan!!! :-)))