Szababa Creative Commons License 2004.11.14 0 0 4733
Hm elég megdöbbentő eredmények születnek. Ezek után remélem, hogy Maguire nyer (Higgins-t nem szeretem igazán!) Sajnálatos módon se internet, se Eurosport nincs egyenlőre otthon (tiszta kőkorszak) csak most berohantam a mhelyre és olvasom a hozzászólásokat. Ezek szerint Hendry is meg a Ronnie is eléggé gyatra formát hozott. Nem hiszem, hogy ne érdekelné őket bár való igaz, hogy a UK inkább presztizs verseny. Ha mégis így lenne akkor is nehezen hiszem el, hogy pl egy Ronnie hiúsága bevállalná azt önként, hogy 6:1-re kikapjon. Itt már pénzről nem igazán lehet szó ezen a szinten, csak ilyen lelki dolgokról meg az elismerésről. Szerintem az ok egyszerűen: nem lehet mindig fent az ember. Már mondtam, de nekem tetszik, hogy mégha ilyen nehezen is, de azért az "újoncok" is oda-oda érnek néhány versenyen a legjobbak közé. Ez kell a snooker-nek, nem mindig ugyanazok az arcok. Sajnos úgy tűnik a sport ebben a formájában kezd beteg lenni. Muszály vmi frissítés meg egy kis löket, hogy ismét beinduljon a gépezet.