kuriózum Creative Commons License 2004.11.13 0 0 32

Jó, annak nagyon örülök ha tetszik, és estleg van igény erre a topikra! Én magam is támogatom! :)

Kell - úgy érzem - nem elmenni ilyen dolgok mellett! Hiszen ezek a dolgok és jelenségek nem csak mindennapjaink részei, hanem nagyon súlyos irányba visznek!!!

Hihetetlen micsoda veszélyekkel fenyeget! A társas lénynek mondott ember simán kiírtaná bármelyik embert, ha valami baja van vele. Minden ebbe az irányba visz!

Nekem pl nem tetszenek emiatt az akciófilmek. Simán magával ragadja a nézőt, kialakítva egy nagyon torz értékítéletet, szimpatikussá téve emberek megölését, a kegyetlenséget, valamilyen "nemes" cél érdekében. Úgy vélem, a filmek sugallta módszer ritkán mondható elfogadhatónak. És NAGYON nem tetszik nekem, hogy ha hétvégén reggel bekapcsolom a TV-t akkor hasonló akciófilmet nézhetek, csak rajzolva, mivel ez mese gyerekeknek. Mondjátok, mi lesz ezekből a gyerekekből ha erőszakon nőnek fel? Mi neveljük így fel őket, ilyen forrásokon, ugyan mire számíthatunk majd akkor, ha a segítségükre szorulunk?

Ezért is tartom fontosnak, ha kell akár a sorból kilógva is, tenni a nem tetsző dolgok ellen!

Vallásos én sem vagyok, de hiszek és bízok Istenben. Ez a magánügyem, nem ezért nyílt a topik, ez ettől független, és annyiban függő hogy ez is én vagyok. Ha Te is voltál olyan kedves megosztani magadat velem, és sem titkolhatom el magamat, bármilyen is vagyok, de nem is akarom. (már kezdem én is túlragozni!)

Szóval várom megtisztelő hozzászólásaitokat, nézeteitekkel a nemtetsző dolgokról, megoldásokról, akár konkrét példákkal is.

Köszönöm!

Előzmény: Caipi (31)