btünde Creative Commons License 2004.11.12 0 0 150

Igen, nagyon érdekes volt a sztori, de 4 évesen kezdődött Bencénél. Azért volt nagyon jó tapasztalatunk a kórházzal, mert Bence esetében, amikor kruppos rohama volt és mentünk a Svábhegyre egy bizonyos gyógyzsre nagyon sokat segített. Micronephrin a neve. nem tudom , jól írtam e mikronefrinnek kell ejteni. Ezt a gyógyszert kizárólag kórházi körülmények között lehet csak inhaláltatni a gyerekkel, de rögtön segít a kruppos gyereknek.

Otthonra pedig felírtak nekünk egy gyógyászati segédeszközt, inhalátor a neve, amin keresztül pulmicortot és sóóldatot inhalált, amikor már hazaengedték. 1-1 roham után max. 3 napot volt kórházba. Én is vele. Vannak kórtermi szülős ágyak a gyerekágyak mellett, és vannak spéci nagyon szuper mamás szobák napi 6 ezer ft-ért. A kórtermi ágy szülőknek napi 2000 ft, itt több szülő van együtt a kórteremben. A másik szoba esetében csak a gyerek és a szülő teljes kényelemben, ami ilyenkor nagyon sokat jelent.

Ha elmúlik a roham, mindent megtesznek h. teljesen kivizsgálják a gyerekeket. Bencénél most is zajlik egy vizsgálat-sorozat, h. teljesen feltérképezzék a betegségét.

Irány a Svábhegy !!! :-)) 

Előzmény: MentátNé (149)