Doktor Toka Creative Commons License 2004.11.12 0 0 972

Jaja, ez az ultis megoldás nekem is tetszene... :DDD

Más.

Jelentem, van NBA+ csatornám. Ez egy francia adó, ahol 24/7 NBA meccseket és magazinműsorokat adnak.

Ma reggel megtekintettem a Heat-Mavs meccs első félidejét. (Utána sajna dolgozni kellett jönni.) Wade nagyon brutális volt! A látványból ítélve minimum egy Kobe-szintű játékos lesz! Shaq meg az, aki volt. Kétkezes letöröm a gyűrűt dunkot nyomott úgy hogy a nyakán lógott DJ Ilunga-Benga, Shawn Bradley és Alan Henderson. (Nem egyszerre.) Dampier sztem béna volt. Nowo elég durván dobott, 24 pontja volt az első félidőben. Nekem Stackhouse játéka volt meglepetés, megcsinált egy backdoor cut-reverse layupot nagyon gyorsan és atletikusan. Udonis Haslem se volt rossz.

Nagyon jó iramú meccs volt, ide-oda szaladgáltak a játékosok, csomó penetration volt, több, mint jumper. A Heatnél Keyon Dooling szaladgált ide-oda, csak Iversonnak hitte magát és a jab-step utáni visszalépős jumpereket elrontotta. De Wade király, higgyétek el nekem. És jó a Heat.

(Akit érdekel, hogy hogyan lehet ilyen csatornát szerezni otthonra, írjon egy mailt.)

Előzmény: air (969)