Jaj, hát már hogy csengene le, nagyon is él ez a topik a maga nyugodt kis módján, szépen, finoman és harmónikusan, mint ahogy a topik tárgya is.
Szerintem az önismétléseket a lehető legmagasabb szinten művelik, ezt jó értelmben értem, tehát mindig tesznek bele valami újszerűt.
Van egykét dolog, amit nem szívesen hallgatok meg tőlük, mert nem árasztanak olyan kellemes és nyugis hangulatot, mint mondjuk egy kellemes kis freejazz vagy egy nyugodt kis tressmetál egy vasárnap délután bent a jó meleg kandalló mellett.
A Meet The Residents viszont tényleg valóban nagyon jó hangulatú, a Wormwood és a Demons is, sőt ez utóbbi szerintem, Szalapala, igenis kezdő Res-hallgatóknak igenis ajánlott, meg merném mutatni az Anyukámnak is. Mindhárom albumról az a véleményem, hogy rendkívül kellemes, minden irónia nélkül állíthatom. Pl a nagy kedvencem: a Freak-show, amit szintén nagyon szívesen hallgatok, annak nem minden részére lehet ezt elmondani. Bár most nem jut eszembe semmi kellemetlen rész belőle, lehet, hogy nem jó példa. Mindegy.
Na jó éjt, lefekszem.