Nem, nem quarkkal melózom, bár a 9est tényleg nem ártana lecserélni, de attól még működhet, csak 9es. Egyébként elmondanám, hogy vannak olyan kolegák akik osx-et használnak, és sűrűbben anyáznak program döglés miatt én a 9essel. Jah! És az ő gépeik életükben nem láttak quarkok :-)
Az, hogy nem akarsz karban tartani semmit egy dolog (és azért valamilyen szinten még jogosnak is nevezhetném). De amúgy fogalmazhattam volna úgy is, hogy nem kell összebarmolni, és hosszúéletű lesz (Lásd én gépem - ami műxik - vs. kolegák gépe - amik ép test épp' élnek :-) ). Az, hogy Téged csak az gátol meg ebben, hogy nincs admin / root jogosultságod az meg egy másik dolog :-)
Akkor legyen 2002, de a lényegen úgysem változtat. Nem kell mindennap batytatni, hogy működjön :-)
Láttam valami BSD-ket, talán open-tet, meg free-tet, de mit is kellet volna látni rajtuk? (Ne válaszolj, költői kérdés volt!)
Akkor holnap bemegyek és megnézem, hogy a G4eken van-e hűtőventi.
Nem GHz-ekről beszéltem, hanem arról, hogy nem nevezném őket erőműnek!
Miért szólok bele? Mer' jó! Azé...! (Most erre mit mondjak? :-) )
Pl? Pl megfizethető cuccon fut, és nem kell hozzá spéci vas. És ha jól rakod össze még működni is fog :-)
(Ami ócsóbb, még akkor is ha minőségibb cuccokból rax össze gépet. Pl most nézem, hogy, ~1500$ egy 1.8as. Ennyi pénzért – cca. 285pénz –, azért ennél jobb gépet tucc összeszedni...)
Tehát mégegyszer:
Nem azt akarom bebizonyítani, hogy az xp/pc jobb mint a mac/osx, csak mondom, hogy nem kell előtte
feltétlenül hasraesni. Izlés, és (igen erősen) pénztárca kérdése.
Na mindegy. Csak elmondtam a véleményem. Nem kell feltétlenül egyetérteni. :-)
Beszéltem!
-=:dingo:=-
aki egyébként kedveli a macit